دعای رفع ترس از وسوسه یا خاطره های شیطانی از امام صادق (ع)

در این مطلب از سایت ملکوتی ها دعای رفع ترس از وسوسه یا خاطره های شیطانی از امام صادق (ع) را قرار دادیم . دعای توصیه شده از امام صادق (ع) برای رفع ترس از وسوسه و حدیث نفس یا همان خاطره های شیطانی …

در این نوشته دعای ویژه‌ای از امام صادق (ع) برای رفع ترس و وسوسه‌های شیطانی ارائه شده است. این دعا به عنوان یک ابزار معنوی مؤثر، به مومنان کمک می‌کند تا بر خاطرات ناخواسته و حدیث نفس غلبه کنند و آرامش را به زندگی خود بازگردانند. با تکیه بر کلمات نورانی این دعا، افراد می‌توانند به عمق معانی الهی دست یابند و از تاثیرات منفی افکار منفی فاصله بگیرند. دعوت به خواندن این دعا، فرصتی است برای تقویت روحیه ایمان و اطمینان به خداوند، به طوری که در برابر چالش‌های درونی و بیرونی استقامت بیشتری پیدا کنند.

دعای رفع ترس از وسوسه یا خاطره های شیطانی از امام صادق (ع)

دعای رفع ترس از وسوسه یا خاطره های شیطانی از امام صادق (ع)

دعای ترس از وسوسه و حدیث نفس

سید بن یسار گوید : حضرت صادق علیه السلام فرمود : هرگاه از وسوسه یا حدیث نفس ( خاطره های شیطانی ) بترسی بگو :

اللهم اِنّی عَبدُکَ و ابنُ عَبدِک و ابنُ اَمَتِک ، ناصِیَتی بِیَدِکَ عَدَلَ فی حُکمِکَ ماضِ فی قَضاوُکَ اللهم اِنّی اَساَلُکَ بِکُلِّ اسمٍ هُوَ لَک اَنزَلتَهُ فی کِتابِکَ اَو عَلَّمتَهُ اَحداً مِن خَلقِکَ اَو اِستَاثَرتَ بِهِ فی عِلمُ الغَیبِ عِندَکَ اَن تُصَلّی عَلی محمد و آل محمد و اَن تَجعَلِ القُرآن نورِ بَصَری و رَبیعِ قَلبی و جَلاءِ حُزنی و ذِهابِ هَمّی ؛ الله الله رَبّی لا اُشرِکُ بِهِ شَیئاً .

بیشتر بخوانید  طلسم روزی از غیب برای رسیدن رزق و روزی عظیم از راه غیب

معنای حدیث نفس و وسوسه چیست

وسوسه در لغت، به معنای حدیث نفس، و صدای پنهانی است، و حدیث نفس –که یک ترکیب اضافی می‌باشد- به معنای؛ با خویشتن گفتن، سخن با خویش گفتن، به خود گفتن، است.

وسواس؛ یعنی صدای مخفی که از باد به وجود می‌آید.در اصطلاحات قرآنی و حدیثی، مقصود از حدیث نفس، همان وسوسه و معنای لغوی آن است.

سخن گفتن با خود که در روایات از آن به «حدیث النفس» تعبیر شده است، امری طبیعی است، و برای هرکسی رخ می‌دهد؛ به گونه‌ای که این امر برای انبیای الهی، مانند حضرت آدم(ع) نیز پیش آمده است؛ امام صادق(ع) در این زمینه فرمود: «آدم از این حالت که با خویش سخن می‌گفت، نزد خدا شکایت کرد…»

پیامبر(ص) نیز هرگاه جنازه‌اى را همراهی می‌نمود، اندوه بر ‌حضرتشان غلبه می‌کرد، بیشتر با خودش سخن می‌گفت و کمتر با مردم!

گاهی حدیث نفس به علت پوشیده و مخفی بودن آن در ردیف وسوسه‌های شیطانی آمده است که همین خصوصیت مخفی بودن را دارند. اگر حدیث نفس از سوی شیطان صورت بگیرد و انسان را به گناه بیندازد، به آن وسوسه شیطان گفته می‌شود.

ولی بسیار اتفاق می‌افتد که حدیث نفس انسان ندای شرمساری او به درگاه خداوند، عذر تقصیر آوردنش به بارگاه خدا می‌باشد. راز و نیاز و ندا و ندبه او است با خالق هستی. سرکوب نفس امّاره است. تفکر در اصل هستی و چرایی زندگی می‌باشد. این حدیث نفس بسیار ارزشمند است.

بنابراین، سخن گفتن با خود چه بر زبان آید و یا تنها بر دل جاری شود، به خودی خود حرام نبوده و نکوهش نشده است؛ مگر این‌که از نوع وسوسه‌های شیطانی باشد و منجر به افتادن در گناه گردد و یا موجب ایجاد شبهه و یا شک و وسواسی در برخی امور زندگی شود که در این صورت باید از آن دوری کرد.

بیشتر بخوانید  خواص ذکر یا دافع یا رافع یا مانع برای افزایش خیر و برکت در زندگی

سخن پایانی

در تاریکی‌های ناامیدی و وسوسه‌های نفس، دعای حضرت صادق علیه السلام همچون نوری در دل شب می‌درخشد. با ذکر نام خداوند و یادآوری مقام بندگی، انسان به یاد می‌آورد که در برابر قدرت لایزال الهی، هیچ نیرویی نمی‌تواند او را ناتوان سازد. این دعا نه تنها به عنوان سپری در برابر افکار شیطانی عمل می‌کند، بلکه با درخواست روشنایی از قرآن، دل را از غم و اندوه پاک می‌سازد و امید را در دل زنده می‌کند. با هر کلمه و عبارت، روح انسان به سمت آرامش و اطمینان هدایت می‌شود و یادآوری می‌کند که در هر لحظه از زندگی، تنها به خداوند توکل کند و از شر وسوسه‌ها به او پناه ببرد. این ارتباط عمیق با خداوند، انسان را از هرگونه پریشانی و سردرگمی رهایی می‌بخشد و به او یادآوری می‌کند که در دل هر تاریکی، نوری وجود دارد که تنها با ایمان و دعا می‌توان به آن دست یافت.

1. وسوسه
2. حدیث نفس
3. دعا
4. ترس
5. اضطراب
6. آرامش روحی
7. دعاهای مذهبی
8. ذکر
9. توکل به خدا
10. ارتباط با خدا
11. قرآن
12. توسل
13. معصومین
14. حضرت صادق (علیه السلام)
15. نجات از وسوسه
16. دعا برای آرامش
17. یاد خدا
18. عبادت
19. فضیلت دعا
20. دعاهای مستجاب

بازنشر : سایت ملکوتی ها بزرگترین سایت ذکر و دعا و تعبیر خواب و فال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *