در این پست از سایت ذکر و دعا و فال و تعبیر خواب malakootiha.com سوره طارق برای پیدا شدن گمشده و یافتن چیزهای گمشده را قرار دادیم . سوره مبارکه طارق خواص و فضیلت فراوانی دارد . از سوره های قرآنی مجرب و سریع الاجابه برای پیدا کردن و یافتن اشیاء و وسایل و چیزهای گمشده خواندن آیه 8 سوره طارق بسیار موثر و مجرب است . سایت ملکوتی ها …
,خواص سوره طارق,خواص سوره طارق برای دفع همزاد,خواص سوره طارق نی نی سایت,خواص سوره طارق تبیان,خواص سورة الطارق,خواص سورة الطارق الروحانية,خواص خواندن سوره طارق,فضیلت وخواص سوره طارق,خواص آیه 8 سوره طارق,خواص سوره طارق برای حاجت,فوائد سورة الطارق,فوائد سورة الطارق الروحانية,فوائد سورة الطارق للزواج,فوائد سورة الطارق لفك السحر,فوائد سورة الطارق للحمل,فوائد سورة الطارق لجلب الحبيب,فوائد سورة الطارق للمحبة,خصائص سورة الطارق,فوائد سورة الغاشية الروحانية,فوائد سورة الاعلى الروحانية,فواید خواندن سوره طارق,فواید خواندن سوره ی طارق,فضیلت و خواص سوره ی طارق
سوره پیدا شدن گمشده,سوره یافتن گمشده,سوره پیدا کردن چیزهای گمشده,سوره طارق برای یافتن گمشده,خواص و فضیلت سوره طارق,سوره مجرب یافتن اشیاء گمشده,سوره طارق برای پیدا کردن محل وسایل گمشده
سوره طارق برای پیدا شدن گمشده و یافتن چیزهای گمشده
آیه 8 سوره طارق (إِنَّهُ عَلَی رَجْعِهِ لَقَادِرٌ) کلاً این آیه را برای چیزی که گم شده زیاد بخوانید.
إِنَّهُ عَلَىٰ رَجْعِهِ لَقَادِرٌ
(خدایی که او را از این نا چیز بی جان آفرید و جان بخشید) او البته بر زنده کردنش دوباره (پس از مرگ) قادر است.
نکته های آیه :
«طارق» به معناى كسى است كه در شب وارد شود و در را بكوبد. «طرق» كوبيدن و «مطرقة» وسيله كوبيدن است و «طريق» به راه گفته مىشود، زيرا زير پا كوبيده مىشود.
«ثاقب» به معناى سوراخ كردن است، گويا اين ستاره با نور خود تاريكى شب را سوراخ مىكند. «صلب» به معناى محكم و مراد از آن، ستون فقرات پشت است و «ترائب» به استخوانهاى سينه گفته مىشود.
«تُبْلَى» از «بلوى» به معناى آزمايش است كه عامل آشكار شدن حقيقتهاست.
طبق روايتى از امام صادق عليه السلام مراد از طارق، ستاره زُحَل است كه ستاره اميرالمؤمنين و اوصياى اوست. «1»
اشعث بن قيس كه از منافقان بود، شبانه حلوايى براى حضرت على عليه السلام آورد و در خانه را زد تا با هديه حلواى شب، در روز مرتكب خلافى شود. حضرت، نام او را كه شبانه در خانهاش را كوبيد، طارق ناميد. «2»
مشابه آيه 4 اين سوره را در سوره انفطار مىخوانيم: «وَ إِنَّ عَلَيْكُمْ لَحافِظِينَ كِراماً كاتِبِينَ يَعْلَمُونَ ما تَفْعَلُونَ» بر شما نگهبانانى گماشته شده كه بزرگوارانه، بدون كينه و سوء ظنّ، كارهاى شما را مىنويسند و آنچه انجام مىدهيد مىدانند.
پیام های آیه :
1- انسان و تمام كارهاى او تحت حفاظت فرشتگان الهى است. (هم ثبت اعمال و هم حفظ از حوادث) «إِنْ كُلُّ نَفْسٍ لَمَّا عَلَيْها حافِظٌ»
2- چگونگى تولّد فرزند، از انعقاد نطفه تا خروج از شكم مادر، بايد مورد مطالعه و دقّت قرار گيرد كه هم زمينه خداشناسى است و هم معادشناسى. فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسانُ مِمَّ خُلِقَ …
3- انسان به خاطر دارا بودن عقل و علم و استعداد بايد در آفرينش خود دقت كند. «فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسانُ»
4- توجّه به آفرينش انسان، زمينه ايمان به معاد است. «عَلى رَجْعِهِ لَقادِرٌ»
5- معاد جسمانى است و جسم انسان در قيامت دوباره زنده مىشود. «رَجْعِهِ»