در این پست از سایت ذکر و دعا و فال و طالع ملکوتی ها malakootiha.com نشانه دفینه در قبرهای گبری – گنج و دفینه درون قبرهای گبری را قرار دادیم . قبرهای گبری یکی از قبرهای مهم و با ارزش در گنج یابی و دفینه یابی می باشد . قبرهای گبری در اکثر مواقع دارای بار و جنس می باشد . کاسه های سفالی و لوازم شخصی از جمله زیورآلات و خنجر و شمشیر و سپر از جمله مواردی است که داخل قبرهای گبری یافت می شود …
گنج و دفینه قبرهای گبری,گنج یابی در قبرهای گبری,دفینه یابی در قبرهای گبری,قبرهای گبری خالی و بدون دفینه,وجود بار و جنس درون قبرهای گبری
نشانه دفینه در قبرهای گبری – گنج و دفینه درون قبرهای گبری
قبرهای گبری معمولا در نقاط بلند و روبه دره قرار دارند و اکثرآ دارای جنس هستند
روی هر قبر با تخته سنگ پوشانده میشده که حتی با یک میلگرد هم میتوان قبر گبری را پیدا کرد….
در فقیرترین قبر انان یک یا دو کاسه سفالی قرار دارد و قشر متوسط و پولدار انان لوازم شخصی انان هم قرار داده میشد مانند زیورالات،خنجر،سپر و در معدودی از انان نسخه گنج مربوط به اموال شخص مرده و در برخی از انان اسب یا قاطر یا سگ شخص هم با او بخاک می سپردند(این اجناس فقط بخاطر اعتقاد مردمان آنزمان به زندگی پس از مرگ بوده)
بالاترین قبر گبری مربوط به موبد و سردار انان میشد که در اول صف قبرها قرار میگرفت و در عمق نسبتآ بالایی نسبت به سایر قبرها میبود و داخل قبر و بیرون زیر خاک اطراف قبر هدایایی قرار میگرفته..در قبرهای گبری بیماریهای مسری وجود دارد که بعد چند هزار سال هم از بین نمیرود..مواظب باشید و با پوشش کار کنید…
و حال بببنیم گبریان چه کسانی بودند ؟ آیا گبریان کافر بودند ؟
در تعاریف عرفی واژه گان ، به درگذشتگان باستان که مسلمان نبودند گبری میگفتند ولی در حال حاضر به اشتباه در بین عموم رایج است که ایشان کافر و بی دین بوده اند . در زبان آریاییان ، گبر به معنای مرد آمده است .
در باور عموم به مردگان و درگذشتگانی که به روش مسلمان تدفین نشده اند یعنی به سمت قبله خاک نشده اند گبری و به محل دفنشان قبور گبری می گویند .
از نظر ایشان گبریان شامل زرتشتیات و یهودیان و ……ساکنان باستان بوده اند . ولی آنها بر خلاف باور عموم کافر نبوده اند بلکه برخی از ایشان یگانه پرست و یکتاپرست بوده اند چه بسا ایمانی قویتر از من و شما نیز داشته اند .
برای اثبات آن نیز کافیست به منشور کوروش نگاهی بیاندازیم همچنین در کتیبه ها و سنگ نوشته های باستان نیز وحدانیت موجود بوده است .
به طور صحیح تر ، مقابر و قبوری که به قبل از زرتشت منسوبند که شامل مهرپرستان و چند ایزدان باستان هستند گبر اطلاق می شود .
دلیل عمده این القاب به بعد از سقوط دولت ساسانی بر می گردد . ایرانیان از دیرباز به تمدن و پیشینه خود با افتخار می نگریستند و خود را در مواقعی برتر از برخی اقوام می شمرده اند مثل عمل خسروپرویز در برابر نامه حضرت محمد .
بعد از دولت ساسانی ، قوم حاکم برای سخیف شمردن ایرانیان و خرد کردن افتخارات ایشان فرهنگ و تمدن آریایی را هدف گرفتند و چه بسا موفق هم شدند . القابی مانند عجم و مجوس و گبر و تازی و … از این قبیل می باشند .
گبریان در دوره های مختلف روش تدفین متفاوتی داشتند .