در این پست از سایت ذکر و دعا و فال و تعبیر خواب malakootiha.com نشانه تنور در دفینه , تنور دفینه تنوری , انواع تنور در گنج یابی را قرار دادیم . رمزگشایی و کارشناسی علامت و نماد تنور در گنج یابی و تفسیر و مفهوم تنور و انواع تنور و تنورهای باستانی در گنج یابی و دفینه یابی . یکی دیگر از علائم و نشانه های گنج و دفینه نشانه تنور می باشد برای پیدا کردن گنج و دفینه تنور می توانید از روشهای زیر استفاده کنید …
دفینه های تنور,نشانه تنور در گنج یابی,آثار و علائم تنور در دفینه,رمزگشایی نماد تنور در دفینه,کارشناسی علائم تنور در گنج یابی,معنی و مفهوم تنور در باستان شناسی,رمزگشایی نشانه تنور در باستان شناسی
نشانه تنور در دفینه , تنور دفینه تنوری , انواع تنور در گنج یابی
کارشناسی و رمزگشایی علامت و نشانه تنور در گنج یابی :
تنور هایی که برای دفینه به کار برده می شوند به این صورت است که با توجه به حجم بار مکانی به مساحت ۴*۴ را صاف کرده وبر روی زمین بکر سفت میگذارند .بعد تنور را ساخته وداخل آن آتش روشن میکنند تا تنور کاملا پخته شود
بعد از این کار دور تنور را با سنگ چین -آهک – خاکستر -خاک پخته و….. لایه گذاری میکنند تا استقامت و نفوذ ناپذیری آن در برابر آب و زلزله زیاد شود
بعد از گذاشتن دفینه در داخل تنور روی آن لپه سنگ نازکی می گذارند وروی ان حدود ۵۰-۸۰ سانت خاک رس وخاک همان منطقه میریزند .
بعضی از تنور ها که حجم کوچکی دارند در حین حفاری مشاهده می گردند که یا به صورت خام یا پخته هستند
معمولا این تنور ها به زمین عمود نیستند وعلتش این است که تنور ها را مورب کار میگذارند .چون با این کار جهت هدف را همراه با سفال یا استخوانی که داخل آن می گذارند نشان می دهند .
معمولا جهت تنور های مورب جنوب غربی می باشد که فاصه حدودی آن تا هدف بستگی به حجم تنور و بار تقریبا ۷ متر می باشد
برای راهنمایی جهت از ساروج های گرد مانند نان تافتون به اندازه در تنور در مسیر استفاده می شود و هرچه به هدف نزدیکت شویم علائم شکیل تر و کوچکتری استفاده می شود که مهمترین آنها سفال دو طرف لعاب می باشد و حتی روی سفالها علامت کانال یا دایره وغیره به کار برده میشود .
روشهای دفینه گذاری در تنور های باستانی :
دفینه گذاری در تنور ها با توجه به حجم بار، مکانی را به مساحت مثلا ابعاد چهار در چهار صاف کرده و بر روی زمین بکر و سفت می گذاشتند.
بعد از این مرحله تنور را ساخته و داخل آن آتش روشن میکردند تا کامل تنور پخته شود
مرحله بعد دور تنور را با سنگ چین و آهک و خاکستر و خاک پخته و… لایه گذاری میکردند تا استقامت آن در برابر زلزله و آب زیاد شود بعد دفینه را داخل آن گذاشته و روی آن لپه سنگ نازکی میگذاشتند و بعد روی سنگ حدودا ۵۰ سانت خاک رس میریختند.
بعضی از تنورها که ابعاد کوچکی دارند بصورت خام یا پخته دیده می شوند
معمولا این تنورها به زمین عمود نیستند و افقی یا مورب کار میکردند چون با این کار جهت هدف را همراه با سفال یا استخوانی که داخل آن میگذاشتند نشان میدهند.
معمولا جهت تنورهای مورب جنوب غربی میباشد که فاصله آن تا هدف بستگی به حجم تنور و بار تقریبا هفت متر میباشد.
گنج و دفینه گذاری در تنورها
نکته اول: تنورهایی که به تعداد زوج هستند فاقد بار هستند و معمولا تنورهای دارای دفینه تعداد فرد دارند.
نکته دوم: قرار گیری تنورهای دارای دفینه بصورت ردیفی یا مثلث و یا صورت فلکی و… دیده می شود.
سلام،وقت بخیر
من حیاط خونه مون و میکندم که به یک استوانه گلی خآم به قطر ۵۰وارتفاع ۷۰سانت برخوردم…
استوانه گلی خآم که وسطش ۲تاسنگ بیضی یکی باندازه تخم شتر مرغ ویکی نصف اولی بود وزیر استوانه سنگ سفید خیلی بزرگی بود .لطفا منو راهنمایی کنید .