در این پست از سایت ذکر و دعا و فال و تعبیر خواب malakootiha.com متن کامل حرز حرز امام حسین با معنی,خواص و شرایط نوشتن حرز امام حسین را قرار دادیم . از حرزهای عظیم الشان چهارده معصوم (ع) حرز امام حسین (ع) می باشد . خواندنن و نوشتن حرز امام حسین خواص و فضیلت و آداب و شرایط مخصوصی دارد . سایت ملکوتی ها …
,حرز حسین,حرز امام حسین برای طاعون,حرز امام حسین در مفاتیح,حرز امام حسین صوتی,حرز امام حسین,حرز امام حسین معنی,حرز تربت امام حسین,حرز کامل امام حسین,محمد حسین حرزالدین,حرز امام حسین برای دفع بلا,حرز امام حسين,حرز امام حسين ع,دعای حرز امام حسین,دعای حرز امام حسین ع,متن کامل حرز امام حسین,عبدالرزاق محمدحسین حرزالدین
خواص دعای حرز امام حسین,معنی و ترجمه حرز امام حسین,,آداب نوشتن حرز امام حسین,روش و طریقه نوشتن حرز امام حسین,دستورالعمل حرز امام حسین
متن کامل حرز حرز امام حسین با معنی,خواص و شرایط نوشتن حرز امام حسین
حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) سومین امام شیعیان و پنجمین معصوم در مکتب تشیع، ملقب به سیدالشهدا می باشد. ایشان درروز سوم ماه شعبان در سال سوم هجری، جهان را به قدوم مبارک خویش منور فرمودند.
آن بزرگوار حدود شش سال در عصر پیامبر بودند و حدود سی سال با پدر خویش همراه و همرزم بودند. عمده عمر با برکت آن حضرت در خلافت غاصبانه معاویه گذشت ولی پس از به درک واصل شدن وی و به دست گرفتن خلافت توسط شخص لااُبالی و بی قید و بندی توسط یزید به نشانه اعتراض قیام کردند و در این راه توسط جمعی از خانواده و اصحاب باوفای خویش به شهادت رسیدند.
حدود 10 سال امامت حضرت می باشد و در سن پنجاه و هفت سالگی در عصر روز دهم محرم به شهادت رسیدند. مرقد منور آن حضرت در کربلای معلی در کشور عراق واقع شده است.
از آن بزرگوار ادعیه و احراز و احادیث زیادی نقل گردیده که در اینجا به یکی از آن حرزها، به اقتضای نگارش در محصول “حرز چهارده معصوم” اشاره می شود.
متن حرز
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ يَا دَائِمُ يَا دَيْمُومُ يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ يَا كَاشِفَ الْغَمِّ يَا فَارِجَ الْهَمِّ يَا بَاعِثَ الرُّسُلِ يَا صَادِقَ الْوَعْدِ اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ لِي عِنْدَكَ رِضْوَانٌ وَ وُدٌّ فَاغْفِرْ لِي وَ مَنِ اتَّبَعَنِي مِنْ إِخْوَانِي وَ شِيعَتِي وَ طَيِّبْ مَا فِي صُلْبِي بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعِينَ.
ترجمه
ابتدا مى كنم به نام خداى بخشنده مهربان اى هميشگى، اى ازلى، اى زنده، اى قايم به ذات، اى برطرف سازنده اندوه، اى فرج دهنده از همّ، اى برانگيزنده رسولها، اى راست گوى در وعده نمودن. خداوندا اگر بوده باشد از براى من در نزد تو خشنودى و دوستى پس بيامرز مرا و كسى را كه تبعيّت نموده مرا از برادران من و همراهان من و پاك و نيكو گردان چيزى را كه در صلب من [قلب من] است به سبب رحمت تو، اى رحم كننده تر از رحم كننده ها و شفقت خدا باد بر [آقاى ما] محمّد و بر آل او [و آل محمّد] تمام.
آداب حرز
حرز امام حسین (علیه السلام) آداب ویژه ای دارد که لازم است فرد استفاده کننده آنها را رعایت نماید.
این آداب عبارتند از:
1- نوشتن حرز بصورت صحیح و بدون غلط
2- وضو داشتن و رو به قبله بودن در موقع نگارش حرز
3- رعایت احترام قلبی و داشتن اعتقاد نسبت به تاثیرات آن
4- رعایت تقوای الهی در جهت همسو شدن با صاحب حرز و تاثیر بیشتر
5- وضو داشتن در موقع همراهی مطلوب است
6- همراه داشتن در دستشویی اشکالی ندارد (بشرط عدم قصد بی احترامی)
خواص حرز
حرز امام حسین (علیه السلام) خواص و آثاری طبق متن روایت دارد که عبارتند از:
رفع غم و اندوه
طهارت صُلب و نسل شخص