در این پست از سایت ذکر و دعا و فال و تعبیر خواب malakootiha.com متن کامل حرز امام سجاد با معنی,خواص و شرایط نوشتن حرز امام سجاد را قرار دادیم . یکی دیگر از حرز های چهارده معصوم (ع) حرز عظیم الشان حضرت امام سجاد (ع) می باشد . نوشتنن و به همراه داشتن حرز امام سجاد (ع) خواص و فضیلت فراوانی دارد . در ادامه از سایت ملکوتی ها آداب و شرایط و طریقه نوشتن حرز امام سجاد (ع) را قرار دادیم …
خواص حرز امام سجاد,فضیلت و برکات حرز امام سجاد,دستورالعمل حرز امام سجاد,روش و طریقه نوشتن حرز امام سجاد,آداب و شرایط نوشتن حرز امام سجاد
متن کامل حرز امام سجاد با معنی,خواص و شرایط نوشتن حرز امام سجاد
امام سجاد (علیه السلام) تنها فرزند ذکور امام حسین (علیه السلام) در واقعه عاشورا از دست دشمنان جان سالم به در برده اند.
نام ایشان علی و لقب ایشان سجاد می باشد. چهارمین امام شیعیان و ششمین معصوم در مکتب تشیع هستند و درروز پنجم ماه شعبان در سال 38 هجری، از دامان مادری ایرانی بنام شهربانو (دختر یزدگرد سوم) جهان را به قدوم مبارک خویش منور فرمودند.
آن حضرت رسالت خویش را پس از واقعه کربلا در رسوا سازی دشمنی خلفای حاکم می دیدند که در راستای روشنگری و زنده نگه داشتن این امر از هر وسیله ای همچون تربیت برده ها و آزاد نمودن آنها و گریه بسیار در مصیبت حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) استفاده می نمودند.
آن بزرگوار حدود 10 سال امامت فرمودند و در سن پنجاه و هفت سالگی بواسطه زهر و به دستور ولید بن عبدالملک به شهادت رسیدند. مرقد منور آن حضرت در مدینه منوره در جوار امام حسن مجتبی و امامین باقرین (علیهما السلام) واقع شده است.
از آن بزرگوار ادعیه و احراز و احادیث زیادی نقل گردیده که در اینجا به یکی از آن حرزها، به اقتضای نگارش در محصول “حرز چهارده معصوم” اشاره می شود.
متن حرز
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ (شددت) صَدَدْتُ أَفْوَاهَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ وَ الشَّيَاطِينِ وَ السَّحَرَةِ وَ الْأَبَالِسَةِ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ وَ السَّلَاطِينِ وَ مَنْ يَلُوذُ بِهِمْ بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْأَعَزِّ وَ بِاللَّهِ الْكَبِيرِ الْأَكْبَرِ بِسْمِ اللَّهِ الظَّاهِرِ الْبَاطِنِ الْمَكْنُونِ الْمَخْزُونِ الَّذِي أَقَامَ بِهِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ- ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ- بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ- وَ وَقَعَ الْقَوْلُ عَلَيْهِمْ بِما ظَلَمُوا فَهُمْ لا يَنْطِقُونَ- ما لَكُمْ لا تَنْطِقُونَ- قالَ اخْسَؤُا فِيها وَ لا تُكَلِّمُونِ- وَ عَنَتِ الْوُجُوهُ لِلْحَيِّ الْقَيُّومِ وَ قَدْ خابَ مَنْ حَمَلَ ظُلْماً- وَ خَشَعَتِ الْأَصْواتُ لِلرَّحْمنِ فَلا تَسْمَعُ إِلَّا هَمْساً- وَ جَعَلْنا عَلى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَنْ يَفْقَهُوهُ وَ فِي آذانِهِمْ وَقْراً وَ إِذا ذَكَرْتَ رَبَّكَ فِي الْقُرْآنِ وَحْدَهُ وَلَّوْا عَلى أَدْبارِهِمْ نُفُوراً- وَ إِذا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ جَعَلْنا بَيْنَكَ وَ بَيْنَ الَّذِينَ لا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ حِجاباً مَسْتُوراً- وَ جَعَلْنا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَ مِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْناهُمْ فَهُمْ لا يُبْصِرُونَ- الْيَوْمَ نَخْتِمُ عَلى أَفْواهِهِمْ وَ تُكَلِّمُنا أَيْدِيهِمْ فَهُمْ لا يَنْطِقُونَ- لَوْ أَنْفَقْتَ ما فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً ما أَلَّفْتَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ وَ لكِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَيْنَهُمْ إِنَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ.
ترجمه
ابتدا مى كنم به نام خداى بخشنده مهربان به نام خدا و به ذات خدا محكم بستم [روى گردانيم] دهن هاى جن و انسان را و شيطانها را و سحركنندگان را و ابليس ها را از جن و انس و پادشاهان و كسى كه پناه برد به ايشان به خدا كه غالب و عزيزتر است و به خدا كه بزرگ و بزرگتر است و به نام خدا كه هويدا و پنهان است و مستور و سپرده شده در خزينه است آنچنان اسمى كه بپاى داشته خدا به بركت آن آسمانها و زمين را پس مستولى و مسلّط شده بر عرش، به نام خدا كه بخشنده و مهربان است و واجب شود گفتار عذاب بر ايشان به سبب آن كه ستم نمودند پس ايشان سخن نگويند، چه چيز است شما را كه سخن نمى گوئيد، گفت كه دور شويد و خوار باشيد در جهنم و سخن مگوئيد با من و ذليل و خوارند صورتها از براى زنده قايم به ذات و به تحقيق كه زيانمند است كسى كه بار گيرد ظلم را و پست و ضعيف شود روز قيامت آوازها از جهت خوف از خدا پس نشنوى تو در آن روز مگر آوازى آهسته و گردانيديم ما بر دلهاى ايشان پوششها كه حايلند از آن كه بفهمند قرآن را و گرانيديم در گوشهاى ايشان گرانى را و هر گاه ياد كنى تو پروردگار خود را در قرآن كه او يگانه است باز گردند كافران بر پشتهاى خود در حالى كه متنفّر باشند و هر گاه مى خوانى تو اى محمّد قرآن را مى گردانيم ما ميان تو و ميان آن جماعتى كه ايمان نمى آورند به آخرت پرده پوشيده شده و گردانيديم ما از پيش روى ايشان حاجبى و از عقب ايشان مانعى پس پوشانيديم چشمهاى ايشان را پس ايشان نمى بينند چيزى را. روز قيامت مهر نمائيم بر دهن هاى ايشان و سخن گويند با ما دستهاى ايشان و شهادت مى دهند پاهاى شان به آنچه كسب كردهاند. اگر خرج مى نمودى چيزى را كه در زمين است همه آن را نتوانستى الفت نمود ميان دلهاى ايشان و ليكن خداى الفت افكند ميان ايشان بدرستى كه خدا غالب و داناست به حكمت، و رحمت خدا باد بر محمّد و بر آل او كه پاكند از گناه.
آداب حرز
حرز امام سجاد (علیه السلام) آداب ویژه ای دارد که لازم است فرد استفاده کننده آنها را رعایت نماید.
این آداب عبارتند از:
1- نوشتن حرز بصورت صحیح و بدون غلط
2- وضو داشتن و رو به قبله بودن در موقع نگارش حرز
3- رعایت احترام قلبی و داشتن اعتقاد نسبت به تاثیرات آن
4- رعایت تقوای الهی در جهت همسو شدن با صاحب حرز و تاثیر بیشتر
5- وضو داشتن در موقع همراهی مطلوب است
6- همراه داشتن در دستشویی اشکالی ندارد (بشرط عدم قصد بی احترامی)
خواص حرز
حرز امام سجاد (علیه السلام) خواص و آثاری طبق متن روایت دارد که عبارتند از:
دفع شر انس و جن و شیاطین و ساحران و ابلیس های جنی و انسی
دفع شر حکمرانان و کارفرمایان آنها
منبع : سایت اسم اعظم