در این پست از سایت ذکر و دعا و فال و تعبیر خواب malakootiha.com دعای پسردار شدن در روایات,آیه 35 آل عمران برای پسردار شدن را قرار دادیم . در احادیث و روایات اسلامی ذکر و دعاهای مختلفی برای پسردار شدن و پسر شدن جنین نقل شده است . یکی از بهترین دعاهای مخصوص پسردار شدن و صاحب فرزند پسر شدن در روایات اسلامی خواندن 7 مرتبه آیه 35 سوره آل عمران و گفتن 1400 مرتبه صلوات می باشد . سایت ملکوتی ها …
,دعای پسردار شدن,دعای پسردار شدن در مفاتیح,دعای پسردار شدن نی نی سایت,دعای پسردار شدن در چهار ماهگی,دعای پسردار شدن در ماه اول بارداری,دعای پسردار شدن مفاتیح,دعای پسردار شدن در مفاتیح الجنان,دعای پسردار شدن در ماه چهارم,دعای پسردار شدن اهل سنت,دعای پسر دار شدن در حلیه المتقین,دعای پسر دار شدن در مفاتیح الجنان نی نی سایت,دعا برای پسر دار شدن در مفاتیح,دعا برای پسر دار شدن در مفاتیح الجنان,دعای در مفاتیح برای پسردار شدن,دعای پسردارشدن در چهار ماهگی,دعا برای پسر دار شدن. نی نی سایت,دعای معراج برای پسردار شدن نی نی سایت,دعای مجرب برای پسردار شدن نی نی سایت,دعا و طلسم پسر دار شدن نی نی سایت,کیا با دعا پسر دار شدن نی نی سایت,دعای ناف گردان برای پسر دار شدن نی نی سایت,دعای سریع الاجابه برای پسردار شدن نی نی سایت,دعا برای پسر دار شدن جنین نی نی سایت,دعای مفاتیح برای پسر دار شدن نی نی سایت,دعای پسردارشدن مفاتیح,کیا با دعای مفاتیح پسردارشدن,دعای پسردارشدن,دعاي پسردارشدن,دعای برای پسردارشدن,دعای معراج برای پسردارشدن,دعای نادعلی برای پسردارشدن,دعای قرآنی برای پسردارشدن,دعای پسردارشدن در مفاتیح,دعای پسردارشدن در بارداری,دعای پسر دار شدن در مفاتیح الجنان,دعای پسردارشدن در گنجهای معنوی,دعا برای پسردار شدن در گنجهای معنوی,دعا برای پسر دار شدن در ماه چهارم بارداری,دعا برای پسردار شدن در ماه سوم بارداری
دعای پسردار شدن در احادیث,روایات اسلام برای پسردار شدن,پسردار شدن در اسلام و قرآن,آیه قرآن برای پسردار شدن,دعای قوی و مجرب پسردار شدن,سوره آل عمران برای پسردار شدن
دعای پسردار شدن در روایات,آیه 35 آل عمران برای پسردار شدن
دعا برای پسردار شدن در روایات آمده است:
زن با مشاهده آثار بارداری، دست خود را بر شکم نهد و 1400 بار صلوات نذر کند و 7 بار آیه 35 آل عمران را بخواند :
إذ قالت امرأةُ عمران رب إنی نذرت ما فی بطنی محرراً فتقبل منی انک سمیع الدعا
گفتنی است؛ دعا کننده باید مصلحت الاهی در درخواست خود را در نظر داشته باشد؛ یعنی بداند که خداوند اگر مصلحت بداند دعایش را مستجاب میکند، و فرزندش، پسر متولد میشود. به دیگر سخن؛ تنها دعا برای پسر شدن فرزند علت تامه نیست، و نباید خیال کرد حالا که این دعاها خوانده شد، حتماً باید پسر متولد شود.
همچنین باید دانست که والدین از خداوند مهربان سلامت فرزند خود را بخواهند؛ همانطورکه هر وقت به امام زین العابدین(ع) بشارت مىدادند که فرزندى برایتان به دنیا آمده، سؤال نمىفرمود که آیا پسر است یا دختر، بلکه مىفرمود: آیا سالم و بىعیب است؟ اگر مىگفتند آرى، مىفرمود: «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی لَمْ یَخْلُقْ مِنِّی شَیْئاً مُشَوَّهاً»؛ سپاس خدایى را که از من فرزندى ناهنجار به دنیا نیاورد.
عدة الداعی و نجاح الساعی، ص 88؛ الکافی، ج 6، ص 21.
پیامبر اکرم(ص) برای پسر شدن جنین میفرماید:
«کسى که فرزندى در راه دارد، اگر نیّت کند که نامش را محمد یا على بگذارد، خداوند متعال به او پسر خواهد داد».
ابن فهد حلى، احمد بن محمد، عدة الداعی و نجاح الساعی، محقق و مصحح: موحدى قمى، احمد، ص 88، دار الکتب الإسلامی، بی جا، چاپ اول، 1407ق.