در این پست از سایت ذکر و دعا و فال و طالع ملکوتی ها malakootiha.com تاثیر معرفت و معنویت در افزایش رزق و روزی چقدر است را قرار دادیم . معرفت و معنویت انسان را به قله های پیشرفت و کمال می رساند . اگر شخصی بتوان معرفت و معنویت خود را بیشتر کنید به طور قطع در زندگی اون نیز تاثیرات زیادی خواهد داشت . از جمله آثار و برکات معرفت و معنویت می توان به افزایش رزق و روزی اشاره کرد …
افزایش معرفت و افزایش رزق و روزی,افزایش عنویت برای افزایش روزی,آثار و برکات کسب معرفت و معنویت
تاثیر معرفت و معنویت در افزایش رزق و روزی چقدر است
هدف از خلقت آدمیان، رسیدن بنی آدم به قله های رفیع معرفت و معنویت است و کسانی که در این راه گام نهند، از الطاف ویژه حق تعالی بهره مند شده و از تسهیلات ویژه او برخوردار خواهند شد.
طالب واقعی علم، برای آنکه از همّ و غمّ معاش در امان بماند و فکر و ذکر خود را مصروف دانش اندوزی کند، آفریدگار جهان، خود تأمین رزق و روزی او را تضمین نموده است.
بنا به فرموده پیامبر گرامی اسلام (ص) :
«اِنَّ اللّه َ تَعَالَی قَدْ تَکَفَّلَ لِطَالِبِ الْعِلْمِ بِرِزْقِهِ خَاصَّهً عَمَّا ضَمِنَهْ لِغَیْرِهِ
خداوند متعال گذشته از ضمانتی که برای رزق عموم مردم نموده است، به طور ویژه تأمین رزق طالبان علم را بر عهده گرفته است.»
شهید ثانی در توضیح معنای این حدیث شریف و با توجه به تجربه های شخصی خود می نویسد:
«غیر طالب علم برای به دست آوردن روزی خود، نیازمند سعی و تلاش است؛ اما دانشجو بدون آنکه مکلّف به سعی و تلاش برای تحصیل رزق خود باشد، به صرف طالب و جوینده علم بودن، خداوند روزی او را خواهد رسانید، البته به شرط نیت صحیح و اراده خالص او. در همین رابطه برای خود من حوادث و نکته های دقیقی از ابتدای تحصیل تاکنون از لطف خداوند و کمک های زیبای او رخ داده است که در صورت جمع آوری آن ها، [حجم عظیمی را تشکیل خواهد داد] که تنها خداوند از آن آگاه است. … خلاصه آن که شنیدن کی بود مانند دیدن.»
در روایت دیگری نیز آمده است:
«مَنْ تَفَقَّهَ فِی دینِ اللّه ِ کَفَاهُ اللّه ُ مَا أهَمَّهُ وَ رَزَقَهُ مِنْ حَیْثُ لاَ یَحْتَسِبْ
کسی که در دین خدا تفقّه [و تفحّص] کند، خداوند نیازهای او را برآورده و رزق او را از جایی که گمان نمی برد، خواهد رسانید.»
همچنان که در توضیح شهید ثانی آمده است، تعهّد خداوند بر رساندن روزی طالبان دانش و معرفت، مشروط بر نیّت خالص آنها در طلب علم و دانش است؛ نه کسانی که به انگیزه های غیرخالصی همچون شهرت طلبی، به دست آوردن موقعیت اجتماعی و انباشت پول و ثروت تحصیل علم کنند، یا با استفاده ی ابزاری از قداست علم و دانش، به دنبال رسیدن به مقاصد پست دنیوی خود می باشند، نه به دنبال دین شناسی، هستی شناسی و بالاخره خداشناسی. به عبارت دیگر، رزق طالبان علم ضمانت شده است، نه رزق طالبان ثروت و ریاست.
منبع : دعا سایت